Nieuws
  • Homepage
09
01
2017

Shorttrackster Schulting past voor EK sprint

Suzanne Schulting heeft besloten niet deel te nemen aan de EK sprint, komend weekeinde in Heerenveen. Het multitalent uit Friesland geeft de voorkeur aan de KPN NK shorttrack, die tegelijkertijd in de Amsterdamse Jaap Edenhal op het programma staan.

Reserve Sanneke de Neeling neemt de startplek van Schulting over. De sprintploeg op de EK bestaat verder uit Jorien ter Mors, Marrit Leenstra en reserve Anice Das.

Schulting, die als shorttrackster tot de wereldtop behoort, kiest dus voor de korte baan: “Ik wil mijn voorbereiding op de EK shorttrack in Turijn niet in gevaar brengen. Daarnaast kan ik bij de EK sprint nog geen rol van betekenis spelen, terwijl ik in Amsterdam voor de Nederlandse shorttracktitel kan gaan.”

Foto: AFP

© 2016 Suzanneschulting.nl, alle rechten voorbehouden.

 
Website door: PRONIEK